Rädda barnen!

 Filmen talar för sig själv ( och ett antal barn som utsatts för "vuxna människors" övergrepp.)



Lika förundrad som beklämd läser Argus om ett antal fall av barnmisshandel , bl.a. en man som använt glödande cigaretter för att tortera ett spädbarn, samt en familj med fem barn, där föräldrarna använt sig av knytnävar,knivar, skohorn, bälten och sparkar för att ge sig på sin avkomma. Anledningen till  att de inte använt fler tillhyggen är förmodligen  att de inte kunnat hitta några.
Barnen är nu mellan 3 och 14 år och det var de äldsta barnen som anmälde den så gott som dagliga misshandel syskonen utsatts för till skolan. Antagligen i syfte att inte särbehandla eller skämma bort det yngsta barnet började föräldrarna misshandla det när barnet var två år.

I den mån det råder brist på svenskfödda personer som ägnar sig åt ovanstående bestialitet, verkar det som om den svenska staten ser till att behovet tillfredsställs genom en omfångsrik import från ett antal av världens soptippar. Argus är medveten om det politiskt inkorrekta i ovanstående påstående, men fakta talar ett annat språk och fakta är, som John Adams påpekade, envisa saker.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: