Sveriges ansikte?

F.d. ( före detta , inte , som man skulle kunna tro , för dålige,) jämställdshetsministern Margareta Winberg , som för övrigt enligt Expressen utsatts för hjärntvätt av feminister , varvid Argus antar att hennes hjärna antog  sin nuvarande storlek, är numera ambassadör i Brasilien efter en lång utspark av Göran Persson.

 

Man skulle kunna både tro och hoppas att avståndet mellan dessa länder är nog för att dämpa ljudet av Winbergs stupiditeter men så lyckligt är vi inte lottade.( Se gärna , i mån av ork och intresse , inlägget Långt borta som tar upp två andra försök att deportera idioti.)

 

Nåväl, Margerata Winberg har i en intervju med en brasiliansk tidning enligt citat i DN sagt följande : " Svenskarna slår kvinnorna för att visa dem  att de fortfarande bestämmer över dem, trots att de förlorat makten över kvinnorna utanför hemmet."

 Själv säger Winberg att citaten är lösryckta ur sitt sammanhang och därför svåra att förstå. Ovanstående finner dock Argus svårt att tolka på mer en ett sätt.

 

Svårare har Argus att  , efter att ha sett ett foto på Winberg , begripa att regeringen kan anse henne vara rätt person som Sveriges ansikte , i vare sig bildlig eller bokstavlig bemärkelse, i ett annat land.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: