Odygdens lön.

image76 Trespassers will be shot at.

Den femtioårige man som som sköt en pojke som tillsammans med sina mopedburna huliganvänner  i åratal terroriserat mannens familj och speciellt familjens utvecklingsstörde son, har friats för handlingen.
Familjen hade vänt sig till polisen för att få stopp på illdåden, men hade, inte oväntat, inte fått någon hjälp. Till slut brast det för mannen och han begick denna, icke rekommendabla men fullt förståeliga, handling.
Ingen verkar f.ö. ha ifrågasatt med vilken rätt dessa skitstövlar terroriserade familjen och deras föräldrar måste ha varit på gänsen till okunniga om att de överhuvudtaget hade barn,eller åtminstone om var de kära småttingarna befann sig och hade för sig nattetid.

En anhörig till den döde pojken är upprörd och ställer frågan; "Vad visar detta för våra ungdomar om vad man får och inte får göra?" Sant är det nog att dessa ungdomar skulle ha behövt all upplysning som kan uppbringas inom det området, men tydligen hade varken deras föräldrar eller någon annan bekvämat sig till att tillhandahålla den, eller också föll den på hälleberget. Om man inte har de intellektuella eller moraliska insikter som krävs för att förstå att trakasserier och hot mot en familj kan sluta illa, är det frågan om man är mottaglig för någon form av kunskaper överhuvudtaget.

I sammanhanget kan det vara värt att notera att vi snabbt närmar oss ett vilda västerntillstånd p.g.a. inkompetensen och senfärdigheten hos vår polis.

Möjligen "resonerade" huliganerna ungefär så här;

Den där familjen gillar vi inte mera
och vi skiter i vad man får göra,
det är så kul att terrorisera,
så inatt ska vi till gården köra

och skrämma vettet ur bonden och hans son,
sen sätter vi oss på våra mopeder
och åker nöjda och belåtna därifrån
för vi har gjort ett jobb värt all  heder.

P.S.
Mannen på bilden, Wild Bill Hickock, hade sitt alldelse egna recept på hur drägg som ovannämnda bör behandlas, men till och med Argus utövar ett visst (om än blygsamt, Metusalems anm.) mått av självcensur, varför det inte kommer att meddelas här.
Eventullt intresserade kan ta del av det i Richard Connors mycket underhållande biografi. D.S.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: