Anställningsvillkor?

Med jämna , och allt kortare , mellanrum frågar sig Argus om debilitet är ett anställningsvillkor vid svenska myndigheter. Frågan börjar dock numera kännas aningen retorisk.

 

Den myndighet som senast utmärkt sig är kronofogdemyndigheten i Örebro. Där har "Team 11" , förmodligen namngiven av någon chef med  svaghet för amerikanska polisfilmer, begivit sig iväg till Kumlaanstalten för en indrivningsaktion mot Helge , som Expressen så familjärt skriver. Det rör sig alltså om den småmysige Helge Fossmo. Hur många personer gruppen bestod av skriver inte Expressen men får Argus gissa rör det sig om fyra "man" , eller så många som bekvämt ryms i nya kombitjänstevolvon.

 

Man kan bara spekulera i vad dessa representanter för idioti trodde sig finna i cellen. En Steinwayflygel? Väggarna klädda med dyrbar konst? En Ferrari? Nåväl , vad man fann var en vigselring och en bärbar dator. Detta kap har vid en returresa ( förmodligen av lika många personer)  emellertid   återlämnats , eftersom det skulle kosta lika mycket att få datorn i säljbart skick som den är värd.Vigselringen är inte utmätningsbar.

 

Men som nån okänd sa , de kanske inte är dumma , de kanska bara har otur när de tänker?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: