Usamas sång.

Argus , som när det är av nöden påkallat kan visa upp minst en närig sida , har, bl.a, som extraknäck att skriva beställningslyrik till de som känner sig hågade att betala härför. ( Ett av hans mera kända verk är en sång för Hells Angels betitlat  "I like my bike" ,  p.g.a. vissa intellektuella problem hos avnämaren  , vilka ( problem) Argus  här närmare  varken vill eller törs , framförallt det senare, gå in på, begränsades texten till dessa fyra ord.)

 

Tydligen har ryktet om denna Argus verksamhet spritt sig ända till de utmarker där Usama bin Laden numera förmodas  tillbringa sina dagar, ty en beställning har inkommit från denne potentat.

Då Argus får alldeles ohemult ( var är övers.? Argus anm.) betalt för denna tjänst sällar han sig med politisk smidighet och snabbhet till herr Usamas beundrarskara och diktar ihop följande på melodin Med en enkel tulipan ;

Jag är en troende fantast                                                                                                                                             och Muhammed evigt trofast,                                                                                                                                       jag vill så gärna , jag vill så gärna, bombardera.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: