Behandling.

En man i Arkus lika månghövdade som skiftande bekantskapskrets föreslår med anledning av  den nyligen inträffade gruppvåldtäkten i Jordbro ( se Män? ), att "männen" , helt sonika , bör slipas till döds och att en lat individ skall dra slipstenen. Man skall emellertid komma ihåg att denna person är långt ifrån så politiskt korrekt , konciliant ( försonlig, övers. anm.) och fegt inställsam som Argus som å det hjärtinnerligaste tar avstånd från en sådan behandling.

 

Argus föreslår i stället att "männen" behandlas , under högst sex månader , på en institution med kabelTV ( gärna med s.k. vuxenkanaler ) , tennisbanor, swimmingpool , gymnastiksal och god och näringsriktig kost. I de  fall de saknar sådant bör de naturligtvis omgående ges svenskt medborgarskap, så att de kan känna sig trygga i sin nationella identitet. De kan ju då också med sin stora energi , djupa kunskaper och förbluffande hantverksskicklighet lämna ett välbehövligt tillskott till det svenska folkhushållet.

 

 Viktigt är förstås också att de under vistelsen på institutionen får tillgång till varsitt rum , så att de slipper samma trängsel som måste ha varit fallet när de sex "männen" tillsammans med en kvinna vistades i samma lägenhet. Det kan inte uteslutas att denna klaustrofobiska upplevelse lett till det trauma, som fått männen att våldta den unga flickan , vilket enligt Argus politiskt korrekta , koncilianta och fegt inställsamma bedömning , är en förmildrande omständighet som gör att de bör få  mildast möjliga straff.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: