Användarvänligt 2.

Argus  har tillbringat en inte ringa del av den ringa del av den tid som står honom åter innan han lämnar detta jordiska, med att söka efter , inte den eviga sanningen , utan något så fjuttigt som dammsugarpåsar som passar just hans dammsugare.

 

Argus kan kan se två möjliga orsaker till att denna uppsjö av modeller existerar , den ena bygger på konspirationsteorin att Storebror hittar på sådana djävulskheter just för att hålla oss sysselsatta och ofarliga under en period.

 

 Den andra orsaken kan vara att jorden har outtömliga resurser och att det därför inte spelar någon roll om ett stort antal människor ägnar tid och kraft åt att konstruera dessa olika modeller och ett ännu större antal ägnar ännu mer tid och kraft att söka efter dem. Denna förklaring finner han dock mindre trolig.

 

För övrigt hänvisar han ( se Användarvänligt ) till den okände tänkare som säger ;                      Användarvänligt : Så länge du inte använder det är det vänligt. 

1 jesterdaze:

skriven

Utveckling är till för att inveckla tillvaron för dem som vill avveckla det ständiga sökandet efter stabilitet. Uräckligt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: