Sjuk humor.

 Ett budskap som de båda läkarstudenterna missat, möjligen beroende på avsaknad av den förra kroppsdelen, en avsaknad som man som läkaraspirant rimligen borde noterat
 
Två läkarstuderande har ( under två hela veckor!) stängts av därför att de under en föreläsning skickat en lapp till en kvinnlig studerande där de skrivit (förmodligen med uppbådande av hela sin intellektuella kapacitet) "Du kommer att bli våldtagen inatt."
Kvinnan  chockades och lämnade lappen till föreläsaren som uppmanade den eller de skyldiga att träda fram, vilket de, otroligt nog, inte gjorde. De kontaktade senare kvinnan och förklarade att hotet "inte var allvarligt menat", vilket på svenska förmodligen betyder att det var ett skämt. Om denna hypotes stämmer kan man bara varna kvinnor för att befinna sig  i närheten av de båda blivande läkarna när de är allvarliga.
Kanske var de båda lustigkurrarna obekanta med Hippokrates,f.ö. en gammal vän till Argus,( se där, då fick han det sagt! Metusalems anm.) och hans etiska regler för läkare.
 
Kanske tänker de båda doktorerna in spe ungefär så här;
 
Vi är inte riktigt vid våra sinnens bruk
därför är vår humor aningen sjuk
och vi kan den inte bota
för vi fattar inte ett jota
 
om hur våra hjärnor ska fungera
kan man dem kanske operera
så att de tänker mer normalt
och inte bara animalt.
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: