Score!

 Färdigklädd inför kvällens arbetspass.
 
I Brasilien spelas fotbolls-VM 2014 och man är där i full gång med förberedelserna inför detta för mänskligheten avgörande evenemang. Tillvaron består ju (som bekant?) inte enbart av hårt arbete, i detta fall bollsparkande, varför brasilianarna rustar för  roliga och uppbyggande fritidsaktiviteter för deltagarna.
En av de aktiviteter som förväntas locka flest lediga bolltrollare är umgänge av olika slag med galanta damer, eller prostituerade, varför dessa nu snabbutbildas i engelska, för att även så att säga oralt kunna  tillfredsställa de lekfulla bollsparkarnas behov.
Kurserna ska enligt uppgift ge kunskap i både att   "ta fram finansiella avtal", ett uttryck som borde ge Brasilien en VM-pokal för årets eufemism, samt kärlekslivets mer erotiska sida i form av sensuella ord.
 
Utan är vad det inte är att Argus skulle baxna av förvåning, om detta längre vore möjligt i en sinnesförvirrad värld, inför detta exempel på serviceanda från de brasilianska värdarna och med hakan vid naveln lyssna till följande uttalande från en av damerna;
 
Om du när du sparkat färdigt på din boll,
har några krafter i behåll,
och vill roa dig ett tag
(gärna tillsammans med ditt lag)
 
så ligger,nära ert hotell,
våran trevliga bordell,
vi har nyligen gått en kurs
och vet hur man, på engelska, tömmer en börs.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: