Kulturbärarna.

Bandidosledaren och kulturbäraren Mehdi Seyyed. I Sverige har hans kulturella insats hittills begränsats till ett antal bombdåd, men tyngre vägande insatser kan kanske vara att vänta?

Om det gäng på 20 "pojk"huliganer som misshandlande en 20-årig kvinna i Slöddert...f`låt Södertälje ska det vara, efter att först, på sin kulturtypiskt hjärtliga jargong, kallat henne "jävla svennehora" säger kommunstyrelsens ordförande Anders Lago "assyrier/syrianer är definitivt berikande" och det är " en grupp som med all rätt värnar om sin kultur."  I vad denna kultur skulle bestå förutom gärningar av ovanstående slag klargör Lago dock inte riktigt.

I Slöddert...f´låt Södertälje ska det vara uppgår ovanstående "folk"grupp till, minst, 25% av befolkningen, men de svarar, enligt Argus observationer för, minst, 90 % av kriminaliteten. I fråga om våldtäkter, en företeelse som drabbat staden likt en massinvasion den senaste tiden, börjar de dock göras rangen stridig av av andra "kultur"tillskott.
En representant för polisen säger att man inte ska vara rädd att gå ut i stan, vilket får Argus att tänka på Noel Cowards ord " only mad dogs and englishmen go out in the noonday-sun". I Slö..f´låt Södertälje vistas bara galna hundar och deras offer på gatorna efter mörkrets inbrott.

Argus tänker sig att kulturäldste i folkgruppen framför följande kuturpolitiska deklaration;

  Till Sverige kommer vi med vår kultur,
som innebär att vi beter oss som djur.
I Sverige var förut alla alldeles för lika,
därför vill vi gärna landet berika

och införa ett alldeles nytt synsätt
på vad som är riktigt och vad som är rätt,
på kvinnor har vi t.ex. en helt annan syn
och den vill vi gärna införa,med början i den här byn.










Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: