Oh, you sexy thing!

image78 Bild på cykelälskarens offer. I förgrunden ses en herrcykel ( med tillhörande stång ), varför Argus misstänker att velocipedofilens böjelse inte enbart var  riktad mot det täcka cykelkönet, något som inte ses med blida ögon av straighta cykelälskare.
RFVF (Riksförbundet för velocipedofiler) försöker emellertid överbrygga dessa motsättningar, samtidigt som man upplyser oss mera fyrkantiga medborgare om cykelälskandets likaberättigande. På tapeten är just nu ett förslag om vigselrätt med den tvåhjulade partnern. Som förebild ses  här drottning Silvia som ju redan är gift med en monark.
 I bakgrunden tycker sig Argus se en barncykel, men vi får väl hoppas att velocipedofilens känslor inte var av det pedofila slaget.

En man har avslöjats som älskare av damcyklar, i den mening att han ejakulerat på desammas sadlar. Argus har tidigare beskrivit en man i England, som hade liknande känslor fastän riktade mot motorfordon. Så långt har vi tydligen ännu i framskridit i utveckling i Sverige, men vi får väl hoppas att det inte dröjer alltför länge innnan vi är ifatt.

Full av beundran inför denne föregångsman för sexuell frigjordhet rimmar Argus;

Att en man älskar en cykel
och i synnerhet dess sadel
ska inte utsättas för gyckel
eller någon form av tadel.

Ty outgrundliga är Herrens vägar
när det gäller kärlek och romantik

älska även den broder som plägar
älska sånt som köpts i cykelbutik.

Argus finner här all anledning att citera en av USAs största filosofer, Frank Drebin;
Sanningen smärtar. Kanske inte lika mycket som att kasta sig upp på en cykel utan sadel, men den smärtar.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: