Den felande länken.

image70  Argus i felsökartagen.

Argus har, i akt och mening att komma något närmare vårt östra grannland inför det avgörande skuttet över innanhavet flyttat sina bopålar vid pass 3 km (smart nog i östlig riktning, Metusalems anm.) ( Denna flytt ingår som ett led i återställandet av Argus mentala funktioner, efter de men de ådragit sig efter en lika lång som ofrivillig vistelse i Sverige.)
Den som tänkte gripa tillfället i flykten och nätuppgradera sig var Argus, men av detta blev platt intet.
Anledningen verkar vara att en nog så liten, men nog så nödvändig utensilie för Argus återuppkoppling till cyberspace, en adapter, lyser med sin frånvaro. I väntan på denna ( och denna väntan kan nog bli lika lång som någonsin Vladimirs och Estragons) är risken/chansen stor ( stryk ej önskvärt alternativ) att Argus litanior blir sparsamt förekommande.

Tja, en adapter kan tyckas vara en liten länk,
ut till cyberrymden, men betänk,
hur stor betydelse den ändå har,
för att Argus ska kunna bli kvar

och sjunga(?) sina klagosånger
ännu några gånger.
Kanske hörs han aldrig mer,
bara på grund av en adapter.*

Argus vill som tröst/varning (stryk .....) tillägga att när han förra gången bytte hovleverantör tog det tre månader. Håhå, jaja, så kan det också gå, som Kurt Vonnegut så insiktsfullt suckar.
* Argus är medveten om att detta rim haltar en aning, men åberopar här, i vanlig ordning, sin ( evigt gällande) poetic license.
Argus finner här all anledning, kärvänligt inställd till den mänskliga arten som han, som bekant är, att apropå felande länkar citera Konrad Lorenz;
Jag har funnit den felande länken, mellan apan och den civiliserade människan. Det är vi.
1 Magnus:

skriven

Jag kommer verkligen att sakna Argus spetsfundigheter. Hoppas att det löser sig inom en snar framtid!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: