Krokodil.

image4En israleisk backpacker som ville bli fotograferad med en australisk saltvattenkrokodil kom på idén att reta upp djuret en smula så att det skulle komma upp ur vattnet och visa sig i sin fulla prakt.
Uppretat var precis vad djuret blev och utan vidare parlamenterande attackerade det, med sina fyra meter och 40 vassa gaddar, den unge Crocodile Dundee in spe. "Jag visste inte att krokodiler är så aggressiva", var hans reaktion på attacken.

Judarna är kända som det intelligentaste folkslaget på jorden, men möjligen är denne unge  man ett undantag och den dummaste människan på jorden, i och för sig ingen dålig prestation med tanke på den knivskarpa konkurrensen. Dundees kamrat på den farofyllda färden  säger att han först skrattade, men snart slutade då han insåg det farliga i situationen, vilket nog var klokt och visar att ett gott skratt inte alltid förlänger livet.

I den mån han är utrustad med nödvändigt organ härför kanske krokodilskådaren tänker;

Jag vill ha ett litet äventyr

och se en best på nära håll,

men när jag såg dess garnityr
sjönk mitt sjävförtroende till noll.

Nej, aldrig mer en krokodil
det är ett alltför farligt djur,
och sens moralen blir,
är man dum måste man ha tur.

Dock är det inte bara australiska krokodiler som är farliga och har vassa gaddar, Argus minns den ryska tidningen Krokodil som också attackerade dumheten och under planhushållningens tid i Sovjet berättade om fabriken som hade fått en order på fem ton spik. För att underlätta produktionsprocessen så mycket som möjligt tillverkade man EN spik. Som vägde fem ton.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: