The Jet sätt är rätt sätt.

image60 Argus i tänk...f´låt tankartagen.


Argus som oftast brukar låta som alla gamla griniga gubbar i världen sammantagna, har i dagarna fått nytt hopp om mänsklighetens välvilja och kompetens. Anledningen till detta ljus i mörkret är en Jetmack i hans hemstad. Under sina resor land samt rike kring måste Argus med ( alltför ) jämna mellanrum tanka sin trofasta Rosinante och av ekonomiska ( snålhet, Metusalems anm.) skäl brukar detta ske på Jetmackar.
Vid det senaste tillfället inträffade dock ett missöde, apparaten som har till uppgift att svälja Argus surt förvärvade sekiner utförde beredvilligt denna gärning, men vägrade obstinat att lämna ifrån sig minsta droppe drivmedel.
Sur i sinnet, men torr i tanken fortsatte Argus färden på de få kvarvarande dropparna bensin och skickade vid framkomsten till första bästa dator ett mail till sin hovleverantör Jet. Mailet skickades en söndagkväll och på måndagmorgon kom ett svar med löfte om att undersöka saken. Ett par dagar senare hade Argus kompenserats för sin svidande ekonomiska förlust och glad för det var det Argus som blev.
Skulle den ofantliga offentliga sektorn fungera lika smidigt skulle Argus bli ännu gladare för det.


Utan är det inte att Jet är värda minst en eloge varför Argus rimmar;


Här står man utan bensin

och ingen kvarvarande sekin,

ett bistert slut på vårlig tur.

Klart att man blir sur.


Men si, problemet löstes, lätt som en plätt,
av det eminenta bensinbolaget Jet.
Och just av denna enkla grund,
blir Argus kvar som trofast kund.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: