Att ta bladet från munnen.

Ulrika By skriver 7/3 en artikel i DN(Att se iskylan...) som är så långt från den politiska korrekthet (att vara politiskt korrekt innebär oftast att man är inkorrekt på alla andra punkter) som DN brukar uppvisa i sådana här fall att Argus oroligt frågar sig hur länge Ulrika By kan få fortsätta skriva artiklar från Stockholm. Förmodligen sänds hon snart ut som lokalkorrespondent till ögruppen Hävringe.

Artikeln tar upp ungdomsbrottsligheten och skildrar en rättegång ; " En del av de inblandade, långt ifrån alla, men en del,verkar knappt förstå vad de är med om. Deras vokabulär är för torftig. Deras syn på rättssamhället existerar inte,deras anknytning till det organiserade samhället är minimal."

Det skall bli intressant att se hur länge det dröjer innan det kommer ett erkännade från politiskt håll att  denna grupp människor faktiskt existerar och med Thomas Hobbes ord kommer att  förvandla vår tillvaro till ett allas krig mot alla och göra vårt liv kort,djuriskt och brutalt om inget görs för att hindra det. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: