Galningar och/eller dumskallar?

Det är svårt att avgöra om de makthavare som på tre decennier lyckats förvandla Sverige från en  rik, välmående och trygg idyll till en mänsklig och materiell soptipp är vansinniga eller "plain stupid", men oförtrutet fortsätter de den färd som åt helvete bär och inom en lika snarkommen som fasansfull framtid har de väl lyckats dra in Sverige i det tredje och sista världskriget.

Svenska soldater har av någon , för alla utom möjligen en svensk politiker, outgrundlig anledning, skickats till A fan i sta..f´låt , Afghanistan skall det vara. Detta har väckt ont blod hos al-Quida et consortes enligt DN och den svenska underrättelsetjänsten säger sig ha fått informationer som tyder på en förhöjd hotbild mot Sverige.

Det är emellertid väldigt svårt att göra hotbildsanalyser, de har inte alls samma säkerhet som en väderleksprognos , säger Klas Bergenstrand vid underättelsetjänsten SÄPO. Ja , det är svårt att CIA, särskilt om framtiden, säger Argus.
 
För övrigt kan Argus bara hålla med Bertrand Russell när han säger ; Mordlystna galningar kan med fördel sysselsättas med att ta livet av varandra, men förståndigt folk skall hålla sig borta så länge det pågår.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: