Sabotage!

Norge har i ett försök att underminera det svenska försvaret och s.m.s överraska det med byxorna nere  ,dessutom utan underpantalonger, ( kalsonger , övers.anm.) hotat att sluta leverera dylika ( underpantalonger) till den svenska krigsmakten.

Skälet till detta skall vara att Janusfabriken där dessa för krigsmoralen ( och möjligen en del annan moral ,Argus anm.) så nödvändiga klädesplagg tillverkas, har drabbats av en mindre syndaflod , om än inte i klass med den bibliska, vilket i.o.f.s.( i och för sig, övers.anm.) norrmännen snart tjänat ihop till.


Med den soligt leende sidan av Janusansiktet på Janusfabriken, försöker alltså våra norska grannar  invagga oss godtrogna svenskar att allt är frid och fröjd , eller Fritz und Freud som man säger på tyska, medan man med den andra ( sidan) ler i mjugg åt oss och vår naivitet.




Tacksamma är det emellertid vi som skall vara att någon skärmytsling ( strid , övers. anm.) ännu inte ägt rum för som  Aldous Huxley säger ; Det värsta med krig är att de gör oss lika  de folk vi bekämpar.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: