Skandal!!

Efter det att Norge å det kraftigaste distanserat Sverige i Melodifestivalen faller bara ett ord naturligt som kommentar för Argus vidkommande och det ordet är detsamma som återfinns i rubriken!

För Norge med sina oljemiljarder är det väl ingen konst att bedriva lobbyverksamhet och på  såväl det ena som det andra sättet "påverka" jurymedlemmarna. Dessutom har , ryktas det, medlemmar av juryn bjudits in till Norge för att avnjuta måltider i Europas kanske finaste haute cuisine ( Se Kappvändning.) , samt avnjuta kvinnlig fägring å momsbefriade strip-tease etablissemang (Se Avantgarde.)

 

Från norsk sida kommer man säkert att hävda att ovanstående bara är fantasiprodukter från Argus konspirativa och paranoida hjärna , men frågar sig Argus och er , när byggde Noak arken , före syndafloden eller efter?

 

Fast sett i ett större perspektiv var det egentligen Sverige som vann tävlingen eftersom segrarinnan är bosatt i Göteborg. Där ser man vad Sverige med sin , i jämförelse med Norge , generösa invandrarpolitik kan åstadkomma på nöjets estrader, må Gud förlåta mig dessa rader.

1 Karen:

skriven

Sluta va en så dålig förlorare, snacka om storebrors syndrom. KOmmentarer som detta gör att norrmännen tycker vi är ännu mer puckade.

2 Argus:

skriven

Tydligt är Karen att du har litet svårt för det här med ironi.
Mvh Argus


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: