Gyllene tillfälle.

Den svenske tennisspelaren Thomas Johansson har nått semifinal i Wimbledonturneringen där han möter amerikanske (serve)esset Andy Roddick. Detta är som DN skriver den bästa svenska prestationen i Wimbledon på över 10 år.

 

Argus skulle för ett antal år sedan ansett det som en självklarhet att svensk TV direktsände från detta evenemang av stor idrottslig dignitet , men höjer numera inte ett enda av sina talrika ögonbryn ( Argus är ju ,som bekant, en jätte utrustad med jättemånga(sic) ögon) av förvåning. 

 

Följande fyra program anses som så viktiga att sända ( alla i repris ) att plats inte kan ges för tennismatchen :Sommarkrysset , Mat/Niklas, Det goda samtalet och Gröna rum . Det är inte utan att Hasse o Tages idé till en TV-serie "Gråsten ett intressant material - serie i 64 delar." förefaller Argus intressant.

 

Ett gyllene tillfälle att kasta ut våra dumburkar erbjuds ju vid övergången till de digitala sändningarna , då en för somliga liten men andra stor summa pengar måste investeras för att kunna ta del av eländet. Hur liten investeringen än är för somliga, framstår den för Argus som skyhög i  förhållande  till möjligt utbyte. 

 

För övrigt ber Argus att få hänvisa till Cellos ord om svensk TV :

" En hög repriser till högre priser."


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: