När storleken har betydelse.

I samband med polisens djärva razzior för ett par veckor sen , då ett stort antal grovt kriminella människor som körde bil utan bälte oskadliggjordes , intervjuades en lastbilschaufför som sade att det låga användandet av bälten av lastbilschaufförer kan bero på att de kännar sig skyddade i sina stora fordon.

 

Argus påmindes då om ett par amerikanska anekdoter som handlar om stora bilar. En amerikansk "trucker" åker , enligt sägnen, omring med en skylt på sitt fordon där det står ;         " Se upp, har varit med om åtta krockar och vunnit alla."

 

Tre medlemmar av gentlemannaklubben Hells Angels , ni vet de med sången " I like my bike " som så att säga national anthem, står och tar ett par öl i en bar efter en motorväg. En lastbilschaufför kommer in för att äta varvid de tre "änglarna" börja trakassera honom. Chauffören säger emellertid ingenting , utan avslutar sin lunch och går. Stolta över sitt tilltag säger de tre busarna  till bartendern " Det där var en riktig mes."  "Ja," säger bartendern, "och inte kunde han köra heller. När han skulle ut från parkeringen backade han över tre motorcyklar".

 

Detta visar att en viss försiktighet i umgänget med trafikens bjässar kan vara tillrådlig.

1 Zam:

skriven

Hahaha. Trevlig läsning och snygg rubrik.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: