Dolda tillgångar?

Ännu en glass , den här gången är det  88:an,  anses nu av Antidiskrimineringsbyrån, ( ingen myndighet är längre så absurd att den inte finns) vara bärare av ett rasisiskt budskap. 88 skulle vara en nazistkod för Hitler.

 

Klart är att det måste finnas betydande , för stora delar av befolkningen dolda, tillgångar, för att försörja rena knäppgökar inom diverse obskyra statliga institutioner. Och då är ändå mentalsjukhusen i stort sett nedlagda.

1 jesterdaze:

skriven

Som jag sagt i ett tidigare inlägg:

Det resonemang man för runt 88:an är ju i själva verket en sorts ypperligt erkännande av den organisation/rörelse som gjort sig förknippad med i detta fall talet 88. Att hävda att Glassen inte borde heta så är ju att sanktionera en sorts kidnappning av talet 88.

Vad ger mer tillfredsställelse än att se sin egen symbol bli så uppmärksammad att den plockas bort ur samhället? Det är ju ett erkännande, mer än något annat.

Tänk om någon illvillig rörelse gjorde en blå nyans till "sin". Tror ni de skulle bli ledsna eller glada om de med detta åstadkom en ommålning av SLs hela (eller i alla fall den blå delen) tunnelbanevagnspark?

Det blir ju en sorts omvänd "tag", som finansieras och implementeras av andra


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: